Cégünkről Termékeink Elérhetőségeink Írjon nekünk
Főoldal kép
 

Telephelyfejlesztés a JÉG-PÉK Kft. Pomázi telephelyén

A JÉG-PÉK Kereskedelmi Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett "Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért" pályázati kiíráson. Közel 40 millió forint összköltségvetésű projektjéhez közel 20 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott.

A projekt keretén belül a társaságunk Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért címmel nyújtott be pályázatot. A fejlesztés során az eddigi műszaki és technológiai hiányosságokat szüntettük meg, a projekt megvalósítása során 189,58 m2-en épület átalakítás, hűtőkamra átalakítás, sokkolók szerelése és elpárologtató telepítése rendben megtörtént. Megvásároltunk és üzembe helyeztünk egy kelesztő kamrát, egy habverő keverőgépet, egy tésztanyújtó gépet és öt sütőkocsit sütőlemezekkel.

Társaságunk stratégiai célja a piaci részesedésének és versenyképességének növelése.

A projekt során a termelési kapacitás technológia fejlesztése történt meg. Az épületben a teljes termelési terület átalakítása megtörtént és kialakításra került az új sokkoló, elpárologtató és hűtőkamra beépítéséhez szükséges infrastruktúra. Az új gépekhez új vízelvezetési rendszert építettünk ki.

A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is. A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, hogy a társaságunk a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítés modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. Az új eszközzel a ráfordított idő jelentősen csökkeni fog, mely egyben minőségi javulás mellett, jelentősen hatékony termék előállítást is eredményez. A társaság a megvásárolt gépekkel szélesebb spektrumban tudja kiszolgálni vevői és partnerei igényeit.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. Megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezünk a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához. A társaságunk a gyártást mindenkor korszerű eszközökkel és gépekkel kívánja kiszolgálni, mivel ez lehet a garancia versenyképességünk és költséghatékonyságunk javulására. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépnek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedni fog. A fejlesztést a pomázi telephelyünkön valósítottuk meg, mely fejlesztés elősegíti a jelenlegi 11 fő munkahely megtartást és további 3 főnek teremtünk munkahelyet.

rétesek