Cégünkről Termékeink Elérhetőségeink Írjon nekünk
Főoldal kép
 

Cégtörténet – régen és most

A Jég-Pék Kft. családi vállalkozásként jött létre 1992-ben fagyasztott pékáruk és rétesek forgalmazására. A frissen kisütött pékárukat a szomszédos pékségtől szerezte be a cég, sokkolta, raktározta és értékesítette. Első jelentős partner egy multinacionális C+C áruház volt, majd folyamatosan bővült a vásárlók száma. Pár év múlva a cég átvette a pékség üzemeltetését. Bővült a termékválaszték, korszerűsödött a csomagolás, a kiszállítást pedig saját járművekkel vállaltuk. 2004-ben építettük saját modern üzemünket Pomáz városában, ahol jelenleg is folyik a termelés, ide futnak be a megrendelések és innen terítjük termékeinket országosan. Új szolgáltatásunk a reggeli kisütött rétes szállítás.

 

A termelésről

cégtörténetTelephelyünkön HACCP minőségbiztosítási rendszer működik, végigkíséri a gyártás, kiszállítás mozzanatait. Termékeink gyártását, az alapanyagok rendelését a JIT elv (éppen időben elv) alapján szervezzük, minimális – a zavartalan működéshez nélkülözhetetlen – raktárkészlettel dolgozunk, ezzel is biztosítva a gazdaságos működést és a mindig friss árut. Termelési rendszerünk a fogyasztói és piaci igények hatékony kielégítését tartja szem előtt, üzemünk gyorsan képes alkalmazkodni ezen igények változásához. Állandó beszállítóink garantálják a kiváló minőségű alapanyagokat, a pontos és rugalmas ellátást. Munkatársaink fő erőforrásaink, akik egy csapatként szolgálják céljaink megvalósulását. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünknél a munkaerő fluktuáció minimális.
Mi a Jég-Péknél ezeket a siker kulcsfontosságú tényezőjének tekintjük.

Környezettudatosság

A globális méretekhez képest apró pont vagyunk a világban, mégis úgy gondoljuk, hozzájárulhatunk a fenntartható fejlődéshez. A hulladékot szelektíven gyűjtjük, az üvegeket visszaváltjuk, az energiával takarékosan bánunk. A gyártási selejtet minimalizáltuk. Ahol lehet visszaváltható rekeszben szállítunk.

Adományozás

Minden évben lehetőségeink szerint támogatunk szervezeteket. Ez általában termék adományt jelent, de pénzbeli támogatást is nyújtottunk már.
Nekik:
Mentőöv Gyermekeinkért 2002 Alapítvány
Őrangyal Európai Alapítvány
Magyar Babamentő Alapítvány

Küldetésünk

Célunk, hogy az otthon frissen süthető pékáruk területén elsőrangú választást biztosítsunk a fogyasztóknak. Ezt szolgálja termékeink minősége, mind az összetételt, mind a gyors és kényelmes elkészítést illetően. Olyan termékeket gyártunk, ami hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz, és örömet okoz a háziasszonynak elkészítéskor.
Tiszteletben tartjuk a jogszabályokat, együttműködünk a hatóságokkal, tevékenységünkben kiemelt szerepet kap a higiénia és az élelmiszerbiztonság. Partnereinkkel megbízható kapcsolatot építünk, pénzügyi kötelezettségeinknek időben eleget teszünk.

Cégadatok

Jég-Pék Kereskedelmi Kft.
2083 Solymár, Madách I. u.29
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-079472
Adószáma: 10844928-2-13
Bankszámlaszám: OTP 11707024-20318141